קלאסיקה צרפתית בשילובים מנצחים. טארטלט ברולה ושוקולד מתובל בנגיעת קפה לצד טארטלט פטל מעוטר בקרם מסקרפונה, מנוקד בפניני זהב.
אופה בערב, מצלמת בבוקר, ובלוגרית מסביב לשעון.
"מיס פטל" מאוהבת במאפים, בבצקים, במתוקים, במלוחים, ובכל מה שטעים.
ממשרה מבטיחה בעולם ההיטק, הלכה עם הלב וכיום עוסקת רק במה שהיא הכי אוהבת – בקינוחים, באוכל, באסתטיקה ובצילום, ולא מתחרטת או משתעממת לרגע. מפזרת קמח, ממיסה חמאה, בוזקת אבקת סוכר, ורגע לפני הביס – קליק במצלמה.
אופה בערב, מצלמת בבוקר, ובלוגרית מסביב לשעון.
"מיס פטל" מאוהבת במאפים, בבצקים, במתוקים, במלוחים, ובכל מה שטעים.
ממשרה מבטיחה בעולם ההיטק, הלכה עם הלב וכיום עוסקת רק במה שהיא הכי אוהבת – בקינוחים, באוכל, באסתטיקה ובצילום, ולא מתחרטת או משתעממת לרגע. מפזרת קמח, ממיסה חמאה, בוזקת אבקת סוכר, ורגע לפני הביס – קליק במצלמה.