איטליה בשלמותה. עוגיות אמרטו טבולות בקפה עם קרם מסקרפונה. פשוט מרים.
קרן אגם, בעלת הבלוג ״נשואה למאפייה״, מפתחת מתכונים, בעלת טור שבועי במאקו אוכל טוב ומנחת סדנאות לאפייה ביתית בביתה ביפו. קרן היא אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה ולריח המיוחד שמתפשט בבית כאשר עוגה נכנסת לתנור. מאמינה שאפייה ביתית קשורה תמיד לנתינה, לא משנה התוצאה.
קרן אגם, בעלת הבלוג ״נשואה למאפייה״, מפתחת מתכונים, בעלת טור שבועי במאקו אוכל טוב ומנחת סדנאות לאפייה ביתית בביתה ביפו. קרן היא אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה ולריח המיוחד שמתפשט בבית כאשר עוגה נכנסת לתנור. מאמינה שאפייה ביתית קשורה תמיד לנתינה, לא משנה התוצאה.